PLANET PRINCES

je družinsko podjetje katerega smo ustanovili leta 1995, z dejavnostjo posredništva ter svetovanja na področju raziskave trga. Leta 2001 smo dejavnost razširili na področje organizacije porok in drugih prireditev vse do leta 2009, ko smo na lokaciji Sončni dvori v Grosuplju zgradili nov moderen poročni salon, ki je na omenjeni lokaciji obratoval eno leto. Na žalost se je tudi na tem področju, kot na mnogih drugih pojavila recesija in s tem tudi zmanjšanje obsega poslovanja, tako, da se tega leta zopet selimo na stari naslov Vrbičje 4b. Naše dejavnosti se z selitvijo na stari naslov ne spremenijo, ampak se z tem dejanjem še razširijo tudi na druga delavna področja.

Poslovni prostor na lokaciji v Sončnih dvorih v Grosuplju, glede na potrebe lokalnega okolja predelamo v Zasebni vrtec Sonček, ki danes uspešno obratuje s podeljeno koncesijo občine Grosuplje in opravlja svoje poslanstvo.

Za vas izvedemo profesionalno organizacijo poročnega slavja, katera je sestavni del naše celotne ponudbe. O našem profesionalnem pristopu in kvaliteti dela so se prepričali že mnogi poročni pari in svatje, organiziramo vam tudi druga slavja, kot so rojstni dnevi, zabave, pikniki, glasbeni koncerti in podobno. Voditi in organizirati sanjski in nepozaben poročni dan je naš izziv, vam pa dolg in trajen spomin.

V naši šiviljski delavnici za vas izdelamo poročno ali drugo žensko oblačilo po vaših merah, poleg naštetega pa za vas izvajamo tudi popravila oblačil, kjer z ožanjem, širjenjem, krajšanjem ter krpanjem oblikujemo vaša oblačila po vaših potrebah in željah.

Svetujemo vam pri ustanovitvi ali nakupu podjetja (d.o.o., sp in podobne pravne oblike), pomagamo vam izbrati pravo obliko delovanja vašega podjetniškega posla.

Na podlagi lastnega znanja na področju predšolske vzgoje vam svetujemo pri ustanovitvi zasebnega vrtca, ter vam za uspešno delovanje v skladu z zakonodajo v RS pripravimo celotno dokumentacijo za vodenje zasebnega vrtca.

Svetujemo vam na področju nakupa žlahtnih kovin (zlato, srebro), kjer vam zagotavljamo najnižjo ceno nakupa, ter najvišjo ceno odkupa žlahtnih kovin.

Svetujemo vam na področju pridobovanja sredstev doma in v tujini, za vašo dobro poslovno idejo pa vam pomagamo pridobiti morebitne vlagatelje za vaš produkt in za njega izvedemo vpis v Uradu za intelektualno lastnino RS,  kjer vaš produkt zaščitijo kot vašo blagovno znamko. 

Leta 2012 dejavnost zopet širimo še na več poslovnih segmentov, tako sedaj strankam nudimo tudi celotno storitev selitvenega servisa, izvedbo prevozov tovora doma in v tujini z lastnim kombiniranim vozilom, lahko pa vam uredimo tudi okolico vaše hiše, ali drugega objekta, kjer vam nudimo košnjo, obrezovanje dreves ter sajenje le- teh, priprava terena in sejanje trave ter vse, kar si vi kot naša cenjena stranka zaželite, smo fleksibilni in ustrežljivi, seveda pa je strokovnost in natančnost pri izvedbi storitve na prvem mestu.

Za vas obratujemo vsak delovni dan po predhodnem dogovoru, v izrednih primerih smo vam dosegljivi tudi 24 ur.

Zaradi boljše razporeditve našega dela in kvalitetno izvedbo naročene storitve vas naprošamo, da svoje povpraševanje izvedete preko GSM telefona; številka 031 508 492, telefon pisarna; številka 059 250 510 ali pa nam enostavno pošljite povpraševanje na info@planet-princeska.com in takoj ko bo mogoče se vam odzovemo.

Stranka v družinskem podjetju Planet Princes je vedno dobrodošla, sprejeta z nasmehom in prijaznostjo.

Prepustite, da je vaše delo naša skrb!